Business 2 Business

Vi tilbyder dig

En nem, sikker og problemfri indgang til et bredt udvalg af brugte biler.
Processen er ganske enkel – du finder bilen, vi klarer resten.
Vi forhandler prisen for dig – du score besparelsen.

 

Car Group ApS tilbyder i samarbejde med vores tyske Samarbejdspartner, kvalitetsbiler fra Tyskland og omkringliggende lande.

Tilsammen har vi mere end 40 års erfaring i bilbranchen, som er din garanti for stor faglig kunnen. Samtidig har vi opbygget et bredt netværk, og kan herigennem skaffe biler til ethvert behov.

Vi samarbejder med det anerkendte tyske kontrolbureau GTÜ omkring kvalitetssikring, og vi levere alle biler med en dugfrisk tilstandsrapport, udarbejdet af branchekyndige ingeniører.

 

Xpress Hjemtransport fra udlandet
Vores erfarne chauffører er trænet til at håndtere alle biltyper, og kan ofte sendes afsted med dags varsel. Så har du en hastesag, er du velkommen til at kontakte os – vi står klar til at starte bilen.

 

Afgiftsestimat og – fastsættelse
Vi tilbyder at beregne afgiften på dine importbiler eller afgiftsfrie danske biler. Vores mangeårige erfaring har sikret os en bred og bæredygtig viden omkring afgiftssystemet, derfor vil du ofte få svar samme dag. Send os de nødvendige oplysninger, og du har bilen klar til registrering i løbet af få timer.